This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Hysteriskt

Publicerad 2015-12-31 21:43:42 i Allmänt, Dumheter, Änglabarn,

Jobbade 8-19 även idag, åkte direkt ut till hästarna och självklart hade folk redan börjat smälla. Dino var hyfsat lugn men en av de andra var totalt hysterisk :( jag fick ingen som helst kontakt med honom. Skickade till ägaren så jag hoppas hon löste det, själv hade jag en hysteriskt rädd hund att ta hand om där hemma. Kände mig helt färdig när jag landade här och såklart hade tempen stigit igen 


Hade ingen feber imorse och kände mig rätt så pigg förutom att halsen krackelerat. Dock inte ont i den. 

Men imorn är jag ledig så får vila upp mig lite inför nästa 8-19 som är på lördag. Sen äntligen har jag min ledighet. 

Hoppade i jimmys snygga bebisdräkt och har bäddat ner mig i soffan med värmefilten. 
Tänkte jag skulle summerat året men tar det i helgen istället. Tycker denna dagen bara kan ta slut, sitter här själv med hunden och katten medan Jimmy är på fest. Varit lite tufft idag, vissa dagar är såna och hur mycket man än försöker hålla in tårarna så går det inte. Kändes inte så bra att de kom på jobbet dock...avskyr att folk ska se mig sån. 
Och när jag av alla människor lipar så är det inte helt lätt att hantera! 

Nu ska jag kolla på nån random tjejfilm och invänta kaoset vid 12slaget. 


Gott nytt år

Publicerad 2015-12-31 10:35:20 i Allmänt,

Varit förkyld som attan nu men ikväll blir det uppdatering igen. Jag önskar er alla en fin kväll, själv ska jag sitta hemma med en livrädd hund. Vi får hoppas det ösregnar ;) 

Gott nytt år Lund

Publicerad 2015-12-29 15:13:08 i Allmänt, Vincent, Änglabarn,

Ringde läkaren igår men tydligen så har hon inte tillgång till Vincents journal för hon är ingen barnläkare. Så löjligt så man tror inte det är sant! Men hon är verkligen toppen på alla sätt och vis. Så på måndag ska jag ringa till Lund och trycka på lite om obduktionen och ett återbesök. De vet inte om vi ska ha det i Lund eller Karlskrona men för vår del spelar det kvitta bara vi får svar. 
Det är även denna läkaren som är med på nästa träff med spädbarnsfonden så det känns skönt att ha ett bekant ansikte där. Jag lär vara skitnervös.


Nu blir det en stund till på soffan och hoppas att den värsta huvudvärken kan lägga sig. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela