This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Jobbhelg

Publicerad 2015-10-12 14:14:46 i Allmänt, Graviditet, Hästar,

Jobbade i helgen och idag har jag legat utslagen med sammandragningar, tur de släppte efter några timmar. Orkar verkligen inte med ett besök till på förlossningen, om det inte är riktigt nödvändigt såklart. 
Imorn blir det tryck och urinprov, onsdag ultraljud...apnervös är jag. Får åka dit själv med, känns sådär när det är så viktiga grejer. Men de börjar väl vänja sig vid mitt face därinne :p fredag blir det bm för prover, urin och tryck. Och så jobbar jag onsdag-lördag.....shit pommes frites :p får försöka vila lite de få timmarna jag är ledig. 
Tur två av turerna är kvällspass. 


Så här bra gick det igår ;) undra hur detta ska sluta haha. 

Strax upp till stallet och slå en kik på Dino med, ber till högre makter att han snart är okej. Jag behöver inte mer stress i mitt liv eller kostnader :oSjukhusdag

Publicerad 2015-10-09 20:26:37 i Allmänt, Graviditet, Hästar,

En halv dag på förlossningen, de kollade alla flöden, bebisens hjärta och mitt tryck. Allt såg fint ut utom mitt tryck, det låg på 149/94 i slutet iaf så det fick vi vara nöjda med. Började med 157/103...not so good. Ska jobba i helgen så får vi se hur det ligger på tisdag igen. 


Köpte denna på Kappahl, fanns i rosa med ;) undra just om de kan se nåt på onsdag, spännande. Lär ju shoppa ihjäl mig om det blir en tjej, tänk allt sött som finns i rosa :D men den är så välkommen oavsett kön <3 

Var några före mig idag som måste fått ett fruktansvärt besked, det var läkare inne hos dom och de kom ut helt förstörda :( började nästan lipa jag med. 
Stackars människor! 

Annikas snälla hovis Micke slog en kik på Dino idag, idag var han inte lika stel utan mer lite halt höger bak skulle jag säga. Han tyckte jag skulle avvakta lite med tanke på att han inte är varm eller svullen nånstans. Så vi kör på det! 


Underbara häst! Han betyder så mycket! 

Nu ska jag krypa ner och kolla kardashians medan gubben är i garaget! Detta

Publicerad 2015-10-07 16:13:44 i Allmänt, Graviditet,

Detta börjar bli en riktig preggoblogg med en massa gnäll :p sorry! 

Haft jävulska sammandragningar idag och ont, men peppar peppar så har de gett med sig lite nu. Det hade ju varit pricken över iet om tappen hade öppnat sig med ;o lika bra de får kolla detta på fredag. Fortsätter det så här så kan jag ju glömma att kunna jobba. Jävulsk "mensvärk". Ingen som sa till mig att det skulle vara så här att bli med barn jöö :p gode tid! 

Nu ska jag vila med kompis en stund innan det blir stalletOm

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela