This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Mitt liv

Publicerad 2016-04-29 20:27:48 i Allmänt, Vincent, Änglabarn,

Som sagt, hemsk dag!
Stackars Jimmy kom hem på ett underbart humör och flög ner på jorden inom nån minut. Jag bölar och bölar, jag är ledsen och rädd för vad framtiden inte har att erbjuda. Jag bara stortjöt medan han den stackarn fick plocka upp mig. 

Han tyckte jag skulle åka och fika med nån men då slängde jag till honom att alla har ju barn och en familj. De umgås inte med såna som mig för de har så mycket med sitt egna. Han tyckte först att jag lät avundsjuk och bitter, ja jag är säkert båda delarna men det var inte det som var poängen. Vi hade säkerligen inte heller suttit här själva om helgerna om vi hade haft Vincent. 
Och det var vi överens om till slut! 

Stackars människa, han är inte van vid att jag är så känslig och inte kan hålla masken uppe. Jag brukar vara förbannat duktig på att maskera mitt mående men nu lyckas jag inte ens med det längre.


Just nu hade jag tillomed kunnat tänka mig att adoptera, men det vill inte han och dessutom är det dyrt och omständigt till tusen. Så det är inget alternativ. 

Tänk att man trodde att det är så självklart att få barn och att de ska vara friska....vilken bubbla man levde i. 

Potatisgratäng

Publicerad 2016-04-29 17:55:33 i Allmänt, Vincent, Änglabarn,

Idag har jag satt i mig en veckas kcal, men det ger jag blanka fan i. Så det så! 
Gjorde potatisgratäng fast i mikron, smidigt som attan! Det blir mycket krämigare än i ugnen, fast ingen tror mig när jag säger det ;) 


Klädseln speglar humöret, ingen bra dag! Så himla trött i huvet. 

Frukosten med Mia var det jag orkade med psykiskt idag. Märkligt hur känslig man kan bli för just det sociala. Att hjärnan liksom inte orkar kommunicera och vara social. Då är det tur man har stallet, Helena var där när jag kom men det var trevligt att få prata lite. Sen åkte hon och jag njöt av tystnaden medan jag mockade. Var uppe på kyrkogården med, mamma och Monica hade varit uppe med lite blommor. 


Kan inte fatta att han skulle blivit 6 månader i helgen. Mår illa bara jag tänker på det. Aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv. Och inga svar får vi men jag känner på mig att allt kommer gå åt helvete, jag hatar verkligen inte livet men fan vad jag hatar hur det behandlar mig. Precis innan vi stängde av, ni kan inte ana hur fruktansvärt det känns att "ta livet av" sitt eget barn. När han suttar, smaskar, sprattlar och ser frisk ut. Att se livet rinna ur honom i min famn. Att man inte har något annat val än att i princip döda honom för att han har ont, att hålla hans lilla hand som kramar om ens finger och veta att nu är det dax. Hur fan kan man ens förbereda sig på det? 

Vår fina pojk, så stolta vi är över att vara dina föräldrar! Vi älskar dig mer än något annat. Refunder

Publicerad 2016-04-29 12:00:13 i Allmänt,

Måste bara tipsa om Refunder, jag sparar in en hel del pengar när jag köper mitt smink, hundmat eller kosttillskott.
 
http://www.refunder.se/bjud-in/55eec3d99c6b5
 
Om ni registrerar er via länken här ovan så får ni 50 kr på ert konto när ni handlat för 100 kr i någon av deras anslutna butiker, vilket är väldigt många.
Jag får också 50 kr om ni gör det ska jag tillägga men om ni enbart går in på refunder så får ni inte de 50 kr.
Lite win win så att säga.
 
När ni ska handla från tex skincity så går ni in på refunder och loggar in när ni registrerat er, söker på skincity och går in på länken via refunder och då får ni återbäring, dvs procent på det ni handlar för.
Just nu har jag 240 kr på mitt konto, perfekt!
 
Bara ett tips om ni liksom jag handlar mycket på nätet, även hundmaten får jag rabatt på via dom.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela