This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Jobbdax

Publicerad 2016-08-21 22:18:20 i Allmänt, Dumheter,

5:50 ringer klockan imorn bitti, ja sen ringer den iofs tre gånger till efter det men det är ju en annan femma.
Jimmy ligger och snarkar men jag är pigg som vanligt om nätterna, lyckas alltid med bedriften att råka klicka upp nån video när han somnat så mobilen börjar skråla. Samma sak varje natt ha ha. Tur han är så trött att han inte orkar bli arg ;)

Får väl försöka sova snart, börja med en 7-16:30 efter semestern var ju sådär kul och värre är att jag jobbar alla dagar utom onsdag denna veckan. 58 timmar startar vi upp med, det är galet mycket på en vecka. Men bara att gilla läget.
Måndagen efter har jag en ansiktsbehandling som jag vann på instagram så då lär jag väl somna som en sten :p

Sån här lär jag vara om en vecka 🙈

Underbart

Publicerad 2016-08-11 22:43:38 i Allmänt, Hundar, Vincent, Änglabarn,

Jag var på spädbarnsfonden ikväll, det var välbehövligt! I slutet kom vi in på Vincents sista timmar och det fruktansvärda sk dopet som lika gärna kunde varit en begravning. Att sitta där med sin son i famnen och bara veta att man får ha honom en kort stund innan man som mamma och pappa måste stänga av och låta honom somna in är så äckligt brutalt så jag mår illa bara jag tänker på det. När han ligger där och sprattlar med sina små armar och ben, drar i slangarna och försöker smutta.
Och du ska ta livet av honom, för precis så är det.

Jag bara önskar att de som anser att livet borde fortsätta som vanligt nu kunde få känna på vår dagliga smärta och ständiga sorg en liten liten stund. Vissa skulle kanske få en gnutta mer empati då.

Det roliga var att vi kom in på vem som döpte honom och vilket otroligt stöd hon var för oss. Då visar det sig vara diakonens väninna :D så hon skulle få besök av henne om en månad. De är lika härliga båda två och jag blev så glad. Vi har aldrig fått chansen att tacka henne men nu kunde jag iallafall skicka en hälsning till henne. Hon ska veta hur jädrans bra hon är, behövs fler av den sortens människor.

Min mens är sen (yes intresseklubben antecknar) men den jävlas bara för gravid är jag icke. Skitsur är jag dock för såna bekymmer med kroppen behöver jag då fasen inte just nu. Hoppas den dyker upp snart.

Nu blir det däremot sängen.

Go natt

En ängel flög förbi

Publicerad 2016-08-09 15:03:21 i Allmänt, Vincent, Änglabarn,

Som sagt tuff dag, har anhöriga och nära vänner i tankarna. De lider nåt oerhört just nu, man önskar att det vore en riktigt dålig dröm. Jag önskar man kunde hjälpa på nåt vis men det är tyvärr omöjligt.
All kärlek till dom just nu 💙

Åkte och köpte nya blommor till Vincent, som vanligt stod där en glaslykta från svärfar och Nina. Värmer att de tar sig den tiden när de är i närheten.
Vi har fått fin kontakt sista tiden vilket känns himla skönt, bara det att de kör hit för att tända och ta en fika uppskattas av oss båda.

Om några månader är det hans ettårsdag, känns helt sjukt. Den dagen kommer jag INTE att vara på jobbet, får ångestpåslag bara jag tänker på den.

Hamnade mittemot en bebis i helgen, en hel middag satt vi där. Jimmy såg så ledsen ut och jag ville mest fly under jorden, de tyckte säkert att vi var jättetråkiga och märkliga men vi orkade inte. Det gjorde så oerhört ont i oss båda, hon var såklart himla söt men det är ju inte riktigt det de handlar om utan snarare påminnelsen om vart vår lille pojk är nånstans och vart han skulle varit idag. Det förstår bara de som förlorat ett barn, kräver inte att nån annan ska göra det. Bara de inte försöker få oss att känna något annat än det vi gör.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela