This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Fullt ös

Publicerad 2016-02-29 21:39:19 i Allmänt, Hälsa, Vincent, Änglabarn,

Inte hunnit med att skriva idag, somnade vid 4:30 imorse och gick upp vid 6:30 så jag har inte varit på hugget men nu när jag ligger i sängen igen så är jag självklart klarvaken. Same old same old! 

I lördags var jag och kikade på stallplats, det var underbara hagar men jag fick ingen sån där känsla som man får när allt känns sådär självklart. Så jag blev inte så ledsen att jag slapp vela när han sen hade ändrat sig om fler inackorderingar :D som sagt, trevligt ställe men det ska kännas rätt i hjärtat. 

Jag trivs ju så bra i Hasselstad, jag önskar bara att hagarna kunde vara bra. Så jag kan inte vara ego längre, han måste ju få må bra i första hand. 
Men vi letar vidare eller så får jag ha is i magen och se vad som kan tänkas hända med hagarna där vi är nu...


På tal om annat så fick jag detta idag med, upplyftande livet är! Och ja, jag vet att det oftast inte är illa men jag har lite nog med allt i mitt liv just nu. 
Vissa dagar undrar man hur allt ser ut om nåt år. 

Vi har även fått tid till barnläkarna som ska gå igenom det de vet eller inte vet än så länge. Nästa vecka...tänker inte ens be er hålla tummarna för det går väl åt helvete som allt annat. 
Åhhhh denna frustration, kan inte bara något vara lite enkelt. Jag kräver inte så mycket, bara lite medvind! 

Imorgon ska jag iväg på nåt spännande iallafall, kanske blir jag lite positivare.
Ni får ha överseende med att bloggen är lite svart och deppig just nu, hon som håller i pennan behöver ett break


Sool ☀️

Livet kommer mellan

Publicerad 2016-02-28 21:41:51 i Allmänt, Hästar,

Jag har egentligen haft tid att blogga men det har varit så mycket i huvudet som inte är lämpligt att skriva här så jag har inte pallat att sortera. 
Imorn kommer det ett inlägg om det jag var och gjorde igår iallafall. 

Igår hoppade jag även upp och red för första gången sen i maj, helt underbart och han kändes helt ok som tur är. 
Dock har han en bula i huvudet som vägrar gå väck :/
Och den lilla bulan 

Äntligen

Publicerad 2016-02-26 17:34:04 i Allmänt, Hälsa, Hästar, Änglabarn,

Legat med migrän nästan hela dagen men i em började det släppa lite och nu bankar det bara lite i tinningen. Missade det fina vädret, kändes lite surt. Men nån timme hann jag med i stallet innan den försvann. 

I övrigt har jag väl inte mått sådär bra idag, varit ledsen och trött på livet. 
Vissa dagar får det vara så helt enkelt! 
Hade velat att vi gör iordning graven nu men imorgon är vi båda uppbokade på varsitt håll och på söndag jobbar jag 8-19. Nästa helg har han sin dotter så då går det inte heller men vi får väl försöka klämma in det nån kväll istället. Samtidigt så är det ju inget man vill ha nån tidspress på sig när man ska fixa, så vi får se. 

Imorgon ska jag kolla lite grejer, spännande att se vad det kan ge. 


Nån hade väl menat väl och kavlat ner halsen men det var ju inte riktigt så genomtänkt kanske med tanke på hur stela hans muskler är just nu...han är väldigt spänd så all värme är bra värme just nu. Det är dessutom inget vintertäcke han har utan ett övergångstäcke så han hade nog inte smält i värmen så att säga. 

Prins solade lite iallafall Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela