This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Jippi

Publicerad 2016-07-31 03:16:32 i Allmänt, Semester,

Ligger över på en ö just nu och kvällen har varit jättemysig. Nu är jag dock inte lika road, vi sover i ett rum på en övervåning och för att komma dit måste vi passera en stackars tjej som ligger och sover. Och självklart har min blåsa bestämt sig för att vara vääldigt överaktiv denna natt. Jag har väckt henne två gånger redan, nu var jag ute och kissade för jag trodde seriöst jag skulle pinka ner mig. Känns ju inte alls pinsamt att man förstört hennes sömn :(

Det värsta är att har jag en sån här natt så får jag snart ligga och försöka hålla mig igen. Min magmedicin gör ofta så här, antar att den är urindrivande.

Så nu ligger jag här klarvaken och hade det varit ljust ute så hade jag gett upp och satt mig ute tills morgonen dyker upp.
Kvart över 3 är hon så hoppas tiden kan gå lite kvickt nu.

Det är otroligt fint här och vi har haft det jättetrevligt.

Träning

Publicerad 2016-07-29 00:54:52 i Allmänt, Hästar,

Efter besöket hos psykologen så blev det träning med hästen.
Först hoppade Lotta upp och red honom en stund, känns skönt med en tränare som är rättvis mot honom. Mycket beröm och inte störa mer än nödvändigt.

Han har svårt med framåtbjudningen och krullar gärna ihop sig lite ibland men han var riktigt trevlig idag mot vad han kan vara. Jag är jättenöjd! Han ska få en genomgång i höst med lite laser osv, lite stel i bakkärran till och från vilket iofs ofta sitter ihop mef halsen.

Tog lite bilder men vill inte lägga ut fler eller där man ser hela ryttaren eftersom det inte är jag som rider. Ska se till att ha en mer engagerad hästskötare bästa gång ;) han satt och drack kaffe med lottas gubbe hela ridpasset så han hade man inte mycket hjälp av haha.
Jag känner själv att jag är väldigt obalanserad och när han ska upp i tempo tex i galoppen så fegar jag lite, vet ju att han kan göra såna fulstopp ibland ;) måste lära mig att lita på honom lite mer. Han kändes riktigt fin i traven vissa stunder och jag är så glad i min lilla skethäst <3

Allt har sin tid

Publicerad 2016-07-29 00:42:30 i Allmänt, Vincent, Änglabarn,

Började dagen hos psykologen, vi hade inte så mycket att säga varandra idag vilket är rätt positivt. Så nu behöver jag inte gå dit längre tyckte hon så vi bokade bara en avstämningstid i slutet av september. Känner väl lite att det är ju skönt att ventilera men bara jag får sköta sorgen på mitt sätt så kan jag hantera den vilket hon även höll med om.

Så nu blir det att ta allt i den takten jag känner att jag orkar, folk får leva sina liv. Jag har fullt upp med mitt eget och att bearbeta sorgen. Och det måste få vara så, utan att någon lägger så mycket tanke bakom det. Alla har sina sorger att tampas med men just denna är vår och det måste på nåt sätt respekteras. Krav får folk ha på sig själva, jag behöver inte ta del av vad folk har för synpunkter på mitt sätt att hantera detta. För de har ingen aning om vad vi som förlorat våra små tampas med, just därför är jag evigt tacksam för att jag har så mycket stöd av andra som är i samma situation. De bara finns där och stöttar upp.

Jag följer fortfarande varken gravida eller de som har nyfödda på fb, det är en process som får ta tid. Jag får fortfarande rymningskänslor av bebisar och vill inte se på dom överhuvudtaget, det river sönder mig fullständigt. Men det är helt ok och de som inte tycker det får hemskt gärna ta några mil i mina skor, så länge folk har sina bebisar i famnen och inte i jorden kan de aldrig ha åsikter om hur man bör känna eller bete sig. Allt i ens egen takt, det går över så småningom men det måste få ta tid.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela