This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Härlig dag

Publicerad 2016-11-27 21:57:59 i Allmänt, Dumheter, Hälsa, Vincent, Änglabarn,

Har haft en fin dag, började med att släppa ut odjuren och sen drog jag vidare på min lilla stöldturné där en kasse med granris råkade hoppa in i bilen.

Hoppsan liksom!
Jag flög hemåt i min lilla Volvo för att gå ut med hundarna innan ett besök på ÖB stod på schemat. Därinne hittade jag Lotta så då flög det lite tid där. Hittade iallafall vad jag sökte så nu har han det lite finare däruppe

Tog nån timme på kyrkogården eftersom jag skulle tända lyktorna hos både pappa, Kalle o Annie, mormor o morfar och ja sen Vincent då. Men det var skönt att röra lite på sig. Och nu ska ljusslingan lysa upp lite hos honom om kvällarna <3

Fick lite över som fick hamna här hemma.
Inte min grej att vara så här pysslig men det ökar ju myskänslan så bara o köra på.

Glömde fota min shopping idag igen, jag är lite hopplös just nu.
Eller ja det var ju milt sagt ;)

Mina domningar har ökat igen, jag ska ringa och höra hur låga järndepåerna var sist för isåfall så får de fasen ge mig dropp eller nåt. Min mage hatar tabletterna och jag ligger med kramper så fort jag kommer upp i halv dos. Värdelöst

Men det löser sig! Hoppas att jag får svar på MR i veckan med, lite nervöst.
Men inget man kan påverka tyvärr. Blir tacksam om allt visar sig vara normalt.

Växjö

Publicerad 2016-11-25 23:33:44 i Allmänt,

Blev Växjö med Hanna idag, jag var helt galet trött efter min jobbnatt men nu hade vi sagt att vi skulle åka så det var bara att bita ihop och enjoy the ride.

På vägen upp svär jag lite över en stoppkloss och skämtar lite korkat om att ja iofs har de ju räddat mitt körkort många gånger de dära lastbilarna 🙈😂

Och när vi kommer fram till Ingelstad så står väl polisen där, tack gode gud för dig i den lastbilen haha. Ibland ska man ha tur.

Blev lite fika med stallgänget när vi kom hem med, både Madde och Veronica hade bakat. Tur för min kropp, hade somnat utan socker.

Visar den lilla shoppingen imorgon.
Trött och har hästarna imorn bitti.

Go natt

Lund

Publicerad 2016-11-21 07:42:48 i Allmänt, Graviditet, Vincent, Änglabarn,

ja och då var det ju det här med Lund, i vanlig oordning som ni nog vet. Jag ringer, de lovar att ringa upp...veckorna går och inget händer. Jag tappar orken för att plötsligt en dag bli lite pissed, ringer igen och ja ni fattar.

Men i förra veckan så ringde jag och fick faktiskt tag i honom och han hade tid att prata nån minut.
De hade sett att vi inte bor ihop längre?! Och hade därför diskussioner angående om det är värt att hålla på och fortsätta med mission impossible typ.
Han tog upp det fallet som var lite i samma veva som Vincent som visade sig vara en nymutation, dvs generna men inte ärftligt. Men den hade väl något som var väldigt likt iallafall så det funderade de lite på om det möjligtvis gick att ta reda på om det är samma genfel. Men då visste de inte riktigt hur de skulle göra det och vem. Han sa även att nu när vi inte ska ha fler barn ihop så minskar ju riskerna drastiskt att det ska hända igen för om det är genetiskt så är det våra anlag ihop som gör det till 90%. Så därför lär de stoppa det nu.

Han skulle ringt mig under dagen :) men ja ni vet ju...det händer inte så mycket mer än så.

Så det är så läget ser ut just nu, jag hade gärna tagit det sista samtalet med honom så jag vet om vi sätter punkt här nu eller om karusellen fortsätter men nu orkar jag helt enkelt inte tjata mer.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela