This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Ansiktsbehandling

Publicerad 2017-06-27 08:39:33 i Allmänt, Hälsa, Semester,

Ska strax dra mig iväg mot mianovas här i Ronneby för en ansiktsbehandling med nån maskin. Min sköldkörtel spökar så jag är insatt på 100mg levaxin, jag är så himla trött och blek just nu. Kände att jag behövde lite ompyssling. Får hoppas det ger bra resultat. 

Gjorde en diamantslipning på Ronneby brunn för några månader sen men det var tyvärr bortkastade pengar. Hyn var precis likadan efteråt. Lite skillnad mot den jag gjorde hos salong vacker, de använder exuviance och man riktigt såg hur hyn bara blev bättre och bättre efter några dagar. Det kan jag rek. 

Men jag återkommer med recension på hur detta går med, hon påstod att den var bättre än en vanlig ansiktsbehandling. 


Är lite trött som sagt men hoppas att det snart rättar till sig. Mina plitor på halsen som jag haft länge har nästan försvunnit efter att jag började med levaxinet, nu är jag bara lite svullen. Ser ju inte så kul ut men bara jag kan börja må bra igen så är jag nöjd. 

Semester

Publicerad 2017-06-26 08:46:58 i Allmänt, Semester, Shopping,

Nu kanske jag kan lyckas hålla denna sidan igång lite, börjar min semester idag och vädret ser ju inte så lovande ut precis. 


Mycket har hänt sen sist, lever ett fint liv ihop med världens bästa sambo. Vi har det så himla bra ihop och allt känns så stabilt. 

Idag står ett besök på vårdcentralen på agendan och sen ska jag och Hanna iväg till Olofström och köpa klänning så jag slipper gå naken på Tina och Fredriks bröllop ;o


Denna hade jag tänkt mig, nu hoppas vi att den passar! 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela