This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

The end

Publicerad 2016-07-01 21:48:25 i Allmänt, Vincent, Änglabarn,

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta, jag har mått så fruktansvärt dåligt sista tiden och jag har inte ens orkat dra på smilbanden för det har känts som att lyfta 300 kg.

Sen i tisdags har jag gått på nålar, hållt krampaktigt i mobilen och inte ens vågat röra mig utanför täckningszonen ifall jag skulle missa nåt. Jag har flera gånger hållt i luren och varit på väg att ringa men sen lagt ner den igen för jag har inte velat göra mig jobbig.

Ikväll när jag var på väg hem från stallet så ringde det på dolt nummer när jag precis skulle svänga in mot kyrkogården. Svarade och tänkte stilla att är det en telefonförsäljare så lär den stackars människan få sig ett samtal han aldrig glömmer.

Men nej! Det var Lund.....med precis de beskeden som jag varit livrädd för men ändå vetat på nåt sätt att de skulle komma.

Jag är ledsen men vi hittar inget, det var inte denna sjukdomen heller. Och vi har inget mer att gå på men jag ska ta ett snack med vår specialist inom blodsjukdomar just in case men det kommer ändå bli långdraget om fler prover ska till utlandet så nu lämnar de över bollen till oss.

Nästa graviditet kommer att bli en chansning, det är större risk för en frisk bebis än en sjuk men de kan inte garantera att det inte är genetiskt ändå.

Jag bröt ihop efter det samtalet, jag satt vid graven och grät tills jag inte fick luft. Vad har man gjort för ont här i livet? Fy fan rent ut sagt.

Jag frågade även om det går att bota om det händer igen och då svarar han att inte när de föds så mycket för tidigt för då har de svårt att orka med en benmärgstransplantation men annars är det "botemedlet" även om det sällan lyckas.

Jag vet att folk kommer ha åsikter om vårt val att försöka igen, men jag kan inte leva mitt liv och veta att vi aldrig försökte. Det är säkert jättesvårt att förstå och jag ber för en gång skull att folk inte ger någon negativ respons på det valet då jag mår tillräckligt dåligt.
Annars bryr jag mig inte om folks åsikter om mig, det rör mig inte i ryggen.

Jag måste försöka smälta in detta och se det som ett "avslut" så jag kan fokusera framåt och börja bearbeta min sorg.

Älskar dig grabben <3 till universum och tillbaka. Du kommer alltid finnas hos oss och jag hoppas att du nån gång får bli storebror.

Kommentarer

Postat av: Martina

Publicerad 2016-07-01 22:18:51

Kära Linn ❤️ Finner inga ord. Jag hoppas så innerligt att det är er tur snart. Bamsekramar ❤️❤️

Svar: Tack ❤️ kramar
diamondscharm.blogg.se

Postat av: Lotta

Publicerad 2016-07-01 23:00:51

Kram på dig .Klart att ni ska försöka igen .Det är ju bara ert beslut och ingen annans. De som tycker något annat de är ju knäppa ❤

Svar: ❤️❤️ kram
diamondscharm.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-01 23:07:17

Försök se det positivt (lätt för mig att säga jag vet!) men ni har inget kvitto på att det skulle vara genetiskt och då måste man ju testa! Det tror jag se flesta skulle ha gjort i er situation och skulle det visa sig att det inte går vägen nästa gång heller så finns de andra alternativ. Barnlösa blir ni inte, klart ni ska prova även om det kommer vara tufft! Kramar

Svar: Tack det är så sant! Kram
diamondscharm.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-01 23:32:21

Jag känner inte er men har följt din blogg ett litet tag då jag halkade in här av en slump. Vill säga några ord. Ingen annan har rätt att ha åsikter om hur ni väljer att göra. Ingen annan kan veta hur ni känner och vad som är bäst för er. Det är ert beslut enbart. Hur ni än väljer att göra så önskar jag er alla lycka. Jag hoppas innerligt att ni får ett friskt syskon till er fina Vincent, om ni bestämmer er för att försöka. Många kramar till er

Svar: Tack snälla, det hoppas jag med! Kram
diamondscharm.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-02 10:37:15

All lycka önskar jag er! Hur ni väljer att göra har ingen med att göra. 💖💖💖

Svar: Tack ❤️
diamondscharm.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-02 17:12:26

Lilla Linn!

För i mitt huvud är du alltid lilla Linn.
Tänker på dej/er mycket och hade jag kunnat göra något hade jag gjort det.
Finns inga ord...
Vill bara att du ska veta att vi finns och tänker på dej.
Håller alla timmar och tår för att det ska funka nästa gång för detbklart att det måste bli en nästa gång !!
Kram
Katarina och "kusin" Micke

Svar: Tack snälla Katta ❤️ kram till er
diamondscharm.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-04 09:28:51

Så tråkiga besked :-(
Men hoppas verkligen av hela mitt hjärta att han får bli storebror till en syster/bror som får stanna hos er <3

Svar: Tack det hoppas verkligen jag med ❤️
diamondscharm.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela