This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Crazy nights

Publicerad 2016-12-21 03:02:40 i Allmänt, Dumheter,

Jag är fan i mig allergisk mot dessa nätter, inte en chans att jag kan sova. 

Jättepigg och hjärnan går på högvarv, galet! 

Fick lite sällskap till kvällskaffet iallafall, det var välbehövligt. Få människor som känner mig väl men den människan är en av dom och det är så värdefullt att ha nån som kan en utan och innan. Dvs nån som kan lyfta en i örat lite när man trillar omkull. 


Dagen i sig har varit okej iallafall men nätterna?! Please kan vi inte bara hoppa över dom? 

Imorn ska jag ta mig upp på Dino en runda och så får jag väl ringa en lyftkran när jag ska av så inte foten blir ännu värre ;o 
Osmidig är efternamnet ;) 

Fullt ös

Publicerad 2016-12-20 12:35:46 i Allmänt, Dumheter, Shopping,

Precis landat i soffan med min frukost/lunch. Varit nere på stan och köpt lite julklappar och fixat lite åt jobbet. Tog en sväng inom inspiration och köpte julklapp till den dära bästa vännen jag har. Fick lite lugn på köpet, det är så behagligt därinne och personalen är så go. Man varvar automatiskt ner när man kommer in där. Sånt gillas! 

Systemet, fiskaffären och Ninas blev det också. Så nu kan nog julen springa in om den har lust. Jag ser dock inte framemot nyår, en skräckslagen hund och ett ensamt 12 slag haha. Yejjj! Men aja sånt är livet! 
Märta var hemma en runda med, trevligt! Hon måste ha nån matgömma nånstans för hon var lika välgödd som sin matte. 

Stallet är med klart och nu laddar vi för jobb 13-20 och lite APT. 


Dino

Publicerad 2016-12-19 21:00:50 i Allmänt, Dumheter, Hästar,

Fick ett mess av Madde i fredags att jag skulle ringa henne. Hör ju inte till vanligheterna annars så jag ringde upp och då visar det sig att Dino har fastnat. 

Han är låst och får inte upp huvudet. 
Det är min värsta mardröm, ni som har följt oss sen jag köpte honom vet nog att jag har blivit tillsagd att jag en dag kan hitta honom i en så pass låst position att jag måste ringa ut någon för akut avlivning. 

Så hjärnan snurrade på bra när jag körde uppåt, ringde upp Lasse bara för att ha nån i luren som vet hur man lugnar mig några snäpp men det hjälpte inge vidare. Tårarna sprutade på bra där några minuter. 

Kom upp och han var fortfarande något låst, halsen var som en speta och man riktigt kände hur stelt det var. 
Efter en stund lyckades vi få loss honom lite och till slut släppte det helt. 
Denna häst alltså <3 han skrämde livet ur oss. 

Tog ut honom på banan för att lina honom lite, då drar han i 190 så jag håller på att stupa framlänges men istället tappar jag honom och där springer han med linan flygandes runt benen. Jisses haha, så då trodde vi han skulle bryta benen av sig istället. Vilket kaos. 

Men det var en jäkla tur att Madde kom upp just då och att han kom loss. 
Hade gått under om jag behövt ta bort honom <3 


Första bilden tagen av Evve 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela