This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Stallet

Publicerad 2016-09-15 14:13:49 i Allmänt, Hälsa, Vincent, Änglabarn,

Ledig dag och den tillbringar jag i stallet, var på öob innan och köpte lite nya ljus och lite fika att ta med mig. Försöker att inte äta så många kcal om dagen men en kaka unnar jag mig helt klart då och då. Orkar inte med en massa förbud just nu och jag har börjat se resultat på vågen. Jag hoppas bara att blodtrycket ska ge sig också.
Tyvärr så är ju den delen ärftligt och pappa hade högt tryck och fick medicinera tidigt. Så oftast räcker inte motion och mat för att sänka det men vi testar.
Läkaren var utländsk och förstod inte riktigt vad jag sa alla gånger så när jag hade upprepat att nej min pappa dog i en brand inte pga hälsan typ tre gånger så kände jag inte att jag var så himla road längre. Likaså när hon frågade om jag har barn och jag var tvungen att dra den historian lika många gånger så kände jag väl ärligt talat mest för att gå därifrån. Men i övrigt var hon ok.

Men idag är en ny dag, Vincent har fått nya blommor och nu sitter jag här i solen och njuter. Man får passa på medan man kan, det blir snabbt vinter.

Måendet är lite sisådär just nu, jag behöver nog boka en tid hos samtalsterapeuten igen och få bolla lite med henne om hur jag ska hantera allt.
Inte så mycket just om sorgen för den är ju som den varit mest hela tiden och den kan jag hantera. Men allt annat tar över och jag får fasen inte luft ibland.
Funderar på att boka in mig på yoga och lite meditation, det kanske hjälper både mot huvud och tryck. Jag har tyckt att sånt är trams men efter allt som hänt så har jag nog ändrat mig på många punkter.
Tur att jag valde att gå till mediet, hennes ord har hjälpt mig så himla mycket i allt detta. Jag går verkligen inte på allt som sägs och jag har även varit hos två som inte var ett dugg trovärdiga i mitt tycke men denna människan satte allt. Helt galet otäckt men samtidigt så skönt för hjärtat!

Nu ska jag fortsätta njuta och sen blir det hem och klippa gräset.
Ha en underbar dag!

Neurologen

Publicerad 2016-09-14 14:31:18 i Allmänt, Hälsa, Vincent, Änglabarn,

Legat med sån brutal huvudvärk sen igår, kom knappt till jobbet imorse men nu börjar det släppa.
Jag har fortfarande mina domningar då och då så nu har jag fått remiss till att göra en MR av hjärnan och ett EEG.
Jag har haft sån galen migrän sista veckorna, legat plattfall många dagar men tvingat mig till träning och jobb.
Det visade sig att det kan bero på att mitt blodtryck går bananas igen, det låg inte så högt som det kan ligga ibland men tillräckligt för att hon skulle prata betablockerare....alltså! Nej tack! Absolut som en sista utväg men jag tycker att det är väldigt obehagligt att äta dom, man står där på gymmet och ska dra igång på löpbandet men kroppen sänker dig vid varje andetag för medicinen gör att pulsen inte kan gå upp. Irriterande och obehagligt är det! Fick tid på VC för uppföljning så får vi se om de vill tvinga på mig det :)
Funderar på att testa msm och rödbetsjuice först. Nån som provat?

Solbrillorna är på mest hela tiden nu när huvudvärken härjar. Men ska hämta ut nån annan slags alvedon som hon skrev ut, det var nån annan sammansättning tydligen.

Jag var på outleten i Karlskrona igår med, totalt värdelöst tyvärr. Blev besviken på hur lite de hade, bättre att köra inom Janes ideform i Rödeby istället, hon har så galet fina grejer till bra priser.

Lyktan här ovan är köpt hos henne, likaså ängeln som står hos Vincent! Eller ja stod, har tagit bort den just nu. Blev för mycket prylar där ett tag.
Kan inte förstå att han skulle fyllt 1 år snart, helt obegripligt 💙😔
Ska beställa nåt fint till graven då, svärfar och Nina skulle beställa ett hjärta med blommor så får se vad vi hittar på. Funderar på en nalle i mossa och sen lite blommor bara men vi får se.

Havet

Publicerad 2016-09-12 20:34:30 i Allmänt, Hundar, Hälsa,

Körde en kväll i skärgården, tog båten ut till tärnö och Pazz fick följa med.
Skönt att röra lite på sig innan man ska lägga sig, inte för att det hjälper mina kassa nätter ändå men det låter ju bra 😋

Inte ätit nåt idag heller, inne i en sån skitperiod. Allt eller inget, imorn blir det nog dock lite Max efter besöket hos neurologen. Inte så dumt alls.

Ska smyga inom den nya inredningsaffären i Karlskrona imorn med ;) bilder kommer!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela