This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Jahopp

Publicerad 2016-06-29 10:48:11 i Allmänt, Dumheter, Hundar, Hälsa, Hästar, Viktnedgång,

Upplyftande inlägg härinne när det väl kommer några ;) 
Händer inte så mycket just nu och det som händer får man ju sålla av lite innan man printar ner det för folk har en förmåga att vända och vrida sönder ord. 

Jag var iallafall på gymmet igår efter jobbet, hade knappt sovit nånting så jag var inte så motiverad precis men jag tvingade mig att vända bilen ditåt och inte hem till den sköna soffan :p

Skulle kört ben men jag ångrade mig och körde lite överkropp istället. Tränar inte så ofta just nu att det lönar sig att dela upp muskelgrupperna. Men ska väl komma igång nu hoppas jag, idag var det dock tvärnit. 
Fick migrän efter träningen igår, säkert för att jag var dödstrött och bara pressade kroppen tills jag skakade. 2 timmar var jag på gymmet, får väl räknas som godkänt. 

Inatt sov jag inte heller pga diverse anledningar så jag är rätt sleten idag.


Pazz var och klippte sig igår med, så fin blev han och matte fick en pratstund med någon som är lite lik mig till sättet ;) dvs man behöver inte linda in meningarna i bomull innan de pyser iväg. Det är så skönt att kunna diskutera och föra ett samtal med nån som aldrig tar illa vid sig utan vi har samma jargong och kan tycka olika utan att det blir konstigt. Såna människor älskar jag =) 
Tjusigt värre! 

Imorgon är det Dinos tur att få omvårdnad, tandläkaren kommer ut och fixar lite. Han tuggar lite illa igen och skulle egentligen gått i våras men då var det så mycket med allt som hänt att jag inte orkade. Lite dåligt samvete har jag men huvudsaken är att hon kommer ut nu iallafall. 
Lite skillnad på honom och finaste Diamond <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela