This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Sjukskrivning

Publicerad 2017-08-21 09:15:07 i Allmänt, Graviditet, Hälsa, Vincent,

Barnmorskan ringde mig för en stund sen för jag ville avboka läkartiden på onsdag, inne på akuten så frågade jag den läkaren om jag kunde jobba fullt ut och det skulle nog vara lugnt. 


Nu när jag fick detta samtalet så ville bm först att jag skulle till läkaren trots allt för att jag borde bli sjukskriven några procent. 
Just för att undvika att jag blir sämre! 
Kände mig som en trotsig snorunge 🙈 nä jag vill jobba, ja alltså men det kan ju vara lämpligt att gå ner lite i tid så du inte får ondare och blir ännu sämre. Nää jag vill inte 😩😂😂 så stackarn fick ge sig och satte bara in ett besök hos bm på onsdag. 
När jag hade lagt på så riktigt kände jag hur besvärlig jag är, finns de som hade jublat över chansen att få drälla omkring hemma. 
Jag ser inte riktigt upp till arbetsskygga människor så det är väl det som ligger så djupt rotat, att man ska jobba så länge man kan. Men vi får väl se hur jag ser på det hela efter helgens jobb 😆 vi har ju så långa pass vilket passar mig fint annars men har man en handling och sen något annat som tar lite på kroppen så får jag säkert ont igen. Men vi får se! Har ju lite nätter snart med som räddar upp mig lite, det är så mycket lättare för kroppen. 

Nu ska jag klä på mig och köra in till Ronneby för att hämta ett par byxor sen blir det vila resten av dagen. Har fortfarande ont men känns lite bättre nu när jag kunnat lägga mig när jag behöver. Något jag måste göra i dagarna är att fixa till vid graven. Ser hemskt ut däruppe men jag har ju inte kunnat böja mig ner och göra något, Robin jobbar ju och kvällarna har jag varit helt slut men han ska få hjälpa mig nån kväll i veckan nu 💙 efter nästan två år så är det fortfarande helt ofattbart att mitt barn ligger däruppe! Man vänjer sig aldrig vid sorgen ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela