This is my life

Änglamamma till älskade Vincent <3 bloggen handlar om allt som händer i mitt liv. Positivt som negativt! Inget lindas in! Välkommen

Rainbow baby

Publicerad 2017-07-11 10:08:36 i Allmänt, Graviditet,

Ja som de flesta vet så ska vi ha en liten i januari om allt går som det ska 🌈❤️

Det tog sig väääldigt fort vilket vi inte var beredda på men vi är himla tacksamma och glada såklart. Varför vänta när vi båda vet att vi vill leva resten av våra liv ihop, det är så här det ska kännas. Vi kompletterar varandra så himla bra och finns där för varandra oavsett vad det gäller. 

Jag har haft lite bekymmer med sköldkörteln vilket resulterade i att vikten skenade uppåt och jag var så himla svullen om halsen. Är insatt på 100mg levaxin nu och tycker det går åt rätt håll äntligen. Nu ska jag få äta medicinen livet ut, sist satte de ut den efter graviditeten men nu i efterhand insåg dom att jag borde behållt den

Nu har jag mest illamående och yrsel kvar men det kan jag leva med. 

Egentligen så hade vi tänkt att hålla det hemligt tills vi varit på RUL men varenda människa som sett mig har ju inte kunnat undgå att se magen så det var rätt kört. 
Sen har vi ju även lärt oss att det lika gärna kan gå åt helvete i v40 som i v13, man önskar att man levde i den naiva världen som de flesta gravida befinner sig i men så är ju inte riktigt fallet. 

Just nu väntar vi bara in nipt, det är ett blodprov som visar på vissa kromosomavvikelser. Blekinge är det enda landstinget som erbjuder gravida över 32 det. De flesta andra har bara KUB vilket är mindre tillförlitligt. 

Nu är iallafall planen att vi ska göra RUL den 14/8 och sen börjar de göra flödesmätningarna i v 21-22 nån gång. 
Vi har fått ett enormt stöd av både specialistmödravården och min bm, jag känner mig helt trygg med dom. Eller ja så tryggt det kan bli. 

Igår var vi på ul för att kolla organ osv, tyvärr så fick vi ingen bild så denna här ovan är från förra som vi gjorde för två veckor sen. Men allt såg perfekt ut av det hon kunde se så här tidigt vilket kändes skönt. V 15 idag så tiden snurrar på ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela